Morgongåvor till honom

Att ge sin nyblivna fru en morgongåva är en gammal tradition. Den ursprungliga orsaken till att ge en gåva på morgonen efter bröllopsnatten är att kvinnan ska ha något värdefullt som trygghet om hon en dag skulle bli änka. Traditionellt sätt var gåvan ofta ett värdefullt smycke. Idag är morgongåvan mer en fin gest och många kvinnor väljer även att ge bort en gåva till sin partner. Men vad ska man köpa? Här kommer tre tips på uppskattade morgongåvor till honom.

 

Den traditionella klockan

Att ge bort en armbandsklocka har länge varit en populär morgongåva att ge sin nyblivna make. Den är även uppskattad då en klocka kommer till användning. Väljer man en tidlös design som är av bra kvalité kan han ha den livet ut. Det finns mängder av dyra klockor att välja bland, och andrahandsvärdet är ofta bra. Men att köpa en klocka för massa pengar är inte något som de flesta har råd med. Bloggen Mode och Livsstil listade tio prisvärda klockor som inte kostar skjortan men ändå inte tummar på priset. Ytterligare ett tips för den som är på jakt efter den perfekta klockan att ge till sin framtida man är att jämföra priserna online. För den som har tålamod kan det finnas tusenlappar att spara på att leta efter ett bra erbjudande.

 

En spännande accessoar

En annan traditionell gåva till sin blivande har länge varit ett par manschettknappar. Men om vi ska vara helt ärlig är det många av dessa som bli liggandes i sin ask i en byrålåda. Självklart finns de män som uppskattar det och där gåvan kommer till användning, men det är inte lika vanligt idag att använda det. Vårt tips är att frångå det traditionella och istället ge bort en mer användbar accessoar. I flera år har herrväskor ökat i popularitet. De kan variera i storlek och material, men en sak är säker, de kan definitivt lyfta en outfit.

 

Nya kläder

Förmodligen har ni nyligen köpt en ny kostym till honom i samband med bröllopet. En kostym kan alltid återanvändas, det är slöseri att ha den hängandes i garderoben resten av livet. Men det är inte alltid han är bekväm med att ha kostym så fort det är dags att klä upp sig en aning. Förmodligen har ni också, precis som många andra, behövt spara in på shoppandet i förmån för bröllopsbudgeten. Så varför inte överraska med något snygg han kan ta på sig? Hos John Henric finns allt från snygga accessoarer till det senaste modet att välja mellan. Vi lovar att han kommer uppskatta en gåva han kan använda till vardags och till fest.

14 Feb 2020