Posters och tavlor i bröllopspresent

När man är bjuden på ett bröllop brukar man vilja ha med sig en bröllopspresent som man kan ge till brudparet. Att hitta bra bröllopspresenter är inte så lätt och risken att någon annan köper något liknande är också vanligt. Något som däremot inte är så vanligt och som brukar uppskattas mycket är att ge bort en posters eller tavla i bröllopspresent. När man väljer att ge bort en posters finns det flera olika motiv att välja mellan som är bröllopsrelaterade och där man kan lägga till brudparets namn och bröllopsdag. En bröllopsgåva bestående av en posters blir ett fint minne från bröllopet som brudparet kan hänga upp på väggen hemma och alltid bli påminda om denna underbara dag.

Posters finns i flera olika storlekar och med massor av olika motiv, du kan t ex köpa poster på Papertown.se. Man kan också köpa till en ram så att man kan hänga upp den som en vanlig tavla. Ramar finns i enklare utförande till mer exklusiva ramar. Man kan också specialdesigna posters med egna motiv från bröllopet som sedan kan hängas upp i hemmet och beskådas av de personer som inte kunde närvara. Posters kan också vara en bra födelsedagspresent eller en gåva till sig själv där man själv väljer ut ett trivsamt motiv för att skapa en mer harmonisk hemmiljö.

I ett modernt hem är det vanligare att man hänger upp posters på väggarna än att man hänger upp vanliga tavlor. Bara för att man använder posters så betyder inte det att man inte kan ha kända motiv på väggarna. Det finns posters med massor av motiv av kända målare vilket gör att alla kan ha en kopia av Mona Lisa eller Nattvarden hemma. Man kan också välja mer levande motiv som exempelvis posters med stadsmotiv, havsmotiv men också på ett stort antal populära stjärnor som kanske Bruce Springsteen. Har man egna fotografier som man tagit och som har ett stort minnesvärde kan man även specialbeställa posters med sina egna motiv.

27 Aug 2020