Romantiska utflykter under smekmånad i Barcelona

Barcelona är en av Europas mest romantiska städer och ett populärt resmål både på en kortare weekendresa samt en längre semester. Utbudet av bolag som arrangerar flygresor till Barcelona är stort. Om ni planerar in en smekmånad i Barcelona ska den självklart kryddas med romantiska utflykter och magiska ögonblick.

Rundvandring med personlig fotograf

Lika viktigt det är att fotografera och dokumentera bröllopet är det att skapa minnen för livet på bröllopsresan. Boka en rundtur i centrala Barcelona i en grupp på 5 - 6 personer. Utöver guidning tar en proffsig fotograf bilder där ni står vid kända platser, statyer och byggnader. Kanske det allra bästa sättet att få bilder från bröllopsresan där ni bägge två står framför kameran.

Yachtkryssning

Ha en lyxig yacht för er själva. Bara ni två och en chaufför under två oförglömliga timmar. Inte den billigaste upplevelsen då man får räkna med ett pris på 5000 kr för att ni två ska få vara själva på havet under dessa timmar. Men man är ju bara på smekmånad en gång….

Se Barcelona FC

Drömmer din andra hälft om att få se ett av världens bästa fotbollslag? Varför inte ge tillfället under er bröllopsresa. Se till att boka resan när det är hemmamatch för Barcelona FC och köp biljetter till den mäktiga arenan Camp Nou. Kan ni inte få nog av fotboll rekommenderas även en rundvandring på arenan med kunniga guider.

Passionsfasaden, Sagrada Familia

Kärlek är passion. Därmed kanske ett besök på Sagrada Familia kan passa. Det går att köpa biljetter redan före avfärd från Sverige som ger tillgång till det ikoniska och magnifika monumentet i Barcelona. Boka med eller utan rundtur. Den bästa utsikten (och de mest romantiska platserna) hittas i tornen. Se till att biljetterna ger tillgång till dessa då det varierar mellan olika biljettyper.

Eller varför inte hoppa över alla utflykter och bara hänga på hotellet. Det är ändå en smekmånad.

31 May 2019